8 jan 2020

Experience Day European Public Health

Deze Experience Day gaat door! Alle deelnemers moeten zich melden bij de welkomstbalie op Universiteitssingel 40 (de balie staat vlakbij de ingang).
Aangezien deze Experience Day vol zit, is het niet meer mogelijk om je ervoor aan te melden. De volgende Experience Day is op 25 maart (registratie gaat over een paar weken open).

Als je van dichtbij wil kennis maken met de opleiding European Public Health van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, dan kun je een Experience Day bezoeken. Je proeft onder begeleiding van staf en studenten de sfeer van de Universiteit Maastricht. Je volgt proefcolleges in je toekomstige studieomgeving en komt er achter hoe het is om met anderen samen te werken in een onderwijsgroep. Zo leer je meer over het PGO (Probleemgestuurd Onderwijs)-systeem. Je doet ook mee aan een practicum of een vaardigheidstraining. Daarnaast kun je natuurlijk vragen stellen aan docenten en studenten. Zij zullen hun best doen om je een waarheidsgetrouw beeld te geven van een studie in Maastricht.