• 28 aug

FHML bachelor introductie - 2017

De facultaire introductie is een inleiding tot het studeren aan onze faculteit. Je maakt kennis met de medestudenten en krijgt daarnaast uitleg over de organisatie van de faculteit, het gebouw waarin je gaat studeren en het onderwijssysteem.

De facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

•   2931 aug 09:30
    - 20:00

Campus Venlo - Introductie dagen

Gedurende deze introductiedagen ontmoet je je medestudenten en ontvang je belangrijke informatie over je studie, campus organisatie, het gebouw en het onderwijssysteem.

• 1 sep

FHML master introductie - 2017

The Faculty Introduction is an introduction to studying at the Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML). Tijdens de facultaire introductie word je bekend gemaakt met de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) en krijf je alle informatie die je nodig hebt om hier te starten met je studie.

Deelname aan de facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

Abonneren op Agenda