•   2829 sep mrt 11:00
    - 14:00

Glaw-Net Seminar Series

Informatie alleen in Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina.

• 23 jan 13:15
    - 18:00

12e Grensoverschrijdende Pensioenseminar Maastricht 2023

De Wet Toekomst Pensioenen houdt de gemoederen bezig in de politiek, wetenschap en praktijk. Waar de aanleiding voor de grootse hervorming in aanvang de grotere trends vormden, wordt de huidige discussie door details en concessies gekenmerkt. Verliezen we ons in Nederland te veel in nationale details waardoor we inmiddels het risico lopen ingehaald te worden door Europese trends?

•   2423 jan mei 13:00
    - 14:00

M-EPLI Talks

M-EPLI Talks bieden een forum om academisch werk en ideeën te delen. Deze bijeenkomsten vinden gedurende het studiejaar twee keer per maand plaats aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht.

•   610 mrt

Privacy Executive week

A full immersion training package building on knowledge already gained and leading to a Professional Diploma.

Abonneren op Agenda