•   2829 sep mrt 11:00
    - 14:00

Glaw-Net Seminar Series

Informatie alleen in Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina.

• 6 dec 18:00
    - 20:00

Seminar 'The Al-Assisted Consumer'

On Tuesday 6 December 2022 at 18.00 the MaRBLe project, Institute for Globalization and International Regulation and GLaw-Net Maastricht are organising a seminar on the future of consumer protection in AI-assisted environments. All university students, staff, and the general public are welcome. You can attend the seminar physically or online.

• 23 jan 13:15
    - 18:00

12e Grensoverschrijdende Pensioenseminar Maastricht 2023

IS DE WET TOEKOMST PENSIOENEN FLEXIBEL GENOEG VOOR EEN SNEL VERANDERENDE ARBEIDSMARKT?

De impact van trends in de arbeidsmarkt op pensioen.

•   2423 jan mei 13:00
    - 14:00

M-EPLI Talks

M-EPLI Talks bieden een forum om academisch werk en ideeën te delen. Deze bijeenkomsten vinden gedurende het studiejaar twee keer per maand plaats aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht.

•   610 mrt

Privacy Executive week

A full immersion training package building on knowledge already gained and leading to a Professional Diploma.

Abonneren op Agenda