•   2829 sep mrt 11:00
    - 14:00

Glaw-Net Seminar Series

Informatie alleen in Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina.

• 6 dec 18:00
    - 20:00

Seminar 'The Al-Assisted Consumer'

On Tuesday 6 December 2022 at 18.00 the MaRBLe project, Institute for Globalization and International Regulation and GLaw-Net Maastricht are organising a seminar on the future of consumer protection in AI-assisted environments. All university students, staff, and the general public are welcome. You can attend the seminar physically or online.

• 6 dec 19:30
    - 21:30
    Lezing, Cultuur

Children of the Mist

Studium Generale | Film & Gesprek

• 11 dec 19:30
    - 22:30
    Cultuur, Uitgelicht

Opera Zuid: Lady in the Dark

Studium Generale en Opera Zuid slaan de handen ineen om studenten een unieke kans te bieden naar de opera te gaan - voor een kwart van de normale prijs! De opera wordt uitgevoerd in het Engels met Nederlandse boventiteling.

•   2423 jan mei 13:00
    - 14:00

M-EPLI Talks

M-EPLI Talks bieden een forum om academisch werk en ideeën te delen. Deze bijeenkomsten vinden gedurende het studiejaar twee keer per maand plaats aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht.

•   610 mrt

Privacy Executive week

A full immersion training package building on knowledge already gained and leading to a Professional Diploma.

Abonneren op Agenda