5 feb 2022

Bachelor Open Dag 5 februari 2022

Je bent van harte welkom op onze Bachelor Open Dag. Deze zal volledig online plaatsvinden. Tijdens deze dag krijg je een goede indruk van wat studeren aan de Universiteit Maastricht inhoudt. Je maakt kennis met onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs en het leven in onze studentenstad Maastricht.

Onze unieke manier van onderwijs

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar International Classroom en de unieke, kleinschalige aanpak van het onderwijs. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) benadrukt de vaardigheden die je nodig hebt op de arbeidsmarkt van de 21ste eeuw. Denk hierbij aan kritisch denken, het durven nemen van initiatieven, maar ook aan nieuwsgierigheid en creativiteit.

Onder leiding van een ervaren tutor analyseer je, in internationaal samengestelde groepen, relevante en complexe problemen en probeer je hier een oplossing voor te vinden.

Andere voorlichtingsactiviteiten

Om je te helpen bij het maken van je studiekeuze, bieden we allerlei activiteiten waardoor je onze opleidingen en ook de universiteit een beetje beter leert kennen. Bekijk ons volledige aanbod hier.

Tip: Bezoek onze Virtuele Open Dag. Daar krijg je een voorproefje van de thema’s en studies waarin je geïnteresseerd bent. Maak een tour door onze gebouwen en proef de sfeer van de stad. De Virtuele Open Dag is het hele jaar door beschikbaar.

Onze studentenstad Maastricht

Maastricht staat bekend om de gezelligheid, het goede leven en het prachtige historische centrum. Als thuisbasis van een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, kunstacademie en toneelschool, beschikt Maastricht over een grote en diverse internationale studentengemeenschap. En bijna alles is op fietsafstand, wel zo handig!

Contact

Heb je vragen over de Bachelor Open Dag of wil je meer weten over onze andere voorlichtingsactiviteiten?

Neem dan contact op via:
 study[at]maastrichtuniversity[dot]nl
 UM Bachelor's Open Day