21 sep
16:00 - 18:00

Ontmoet UnliMited-Students (weer)

We nodigen je graag uit voor het eerste evenement van het academische jaar:
(Re) Connect with UnliMited-Students op donderdag 21 september 2023, van 16.00 - 18.00, bij Kaleido | Tapijn Z. Er zijn leuke spelletjes, snacks en drankjes om elkaar te leren kennen!

Leuk kennis te maken!

Ben je geïnteresseerd in wat UnliMited-Students inhoudt? Wil je andere (PhD) studenten met een functiebeperking, chronische ziekte of neurodivergentie ontmoeten? Wil je in contact komen met andere studenten? Kom dan naar een ontspannen avond met gezelligheid, bordspellen en een kleine doe-het-zelf-activiteit - onze lappendeken groeit!

We beginnen met een introductie over UnliMited-Students, wat deze community te bieden heeft en leren elkaar vervolgens een beetje kennen door middel van leuke ijsbrekers en bordspelletjes.
Disability Support is ook vertegenwoordigd om vragen te beantwoorden over studeren met een functiebeperking en dergelijke.
Tijdens het hele evenement is er de mogelijkheid om te praten met huidige leden van UnliMited-Students en te vragen naar openstaande vacatures als je overweegt actief vrijwilliger te worden.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en hapjes en drankjes zijn voor onze rekening!

Klik op de groene knop om te registreren en het volledige programma te bekijken.
Het evenement vindt plaats op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Aarzel niet om per mail contact met ons op te nemen als je vragen hebt: unlimited-students@maastrichtuniversity.nl !

Lees ook