14 mrt

DIVERSITY DAY 2019 – Disarming Bias

Op 14 maart vindt de tweede editie van de jaarlijkse UM Diversiteitsdag plaats in Lumière. Dit jaar is het thema Disarming Bias. Wij geloven dat vooroordelen over etniciteit, geslacht en heteronormativiteit niet alleen erkend moeten worden, maar dat we op een constructieve manier hiermee om moeten gaan. Door middel van diverse interactieve activiteiten zullen we ons met dit thema bezighouden.

Er is een middag- en een avondprogramma. Je kunt kiezen welk dagdeel je wilt bezoeken (beide dagdelen is ook mogelijk). Aanmelden is verplicht.

We kijken ernaar uit je te zien!

Het programma

Diversity

Middag
Presentatie resultaten van UM’s Duurzame Inzetbaarheid Monitor

Workshops:

Avond

• UM-studenten geven performances over vooroordelen en intersectionele ervaringen
  • Dinner en drinks
  • After-party!

Tot dan!

Lees ook

• 19 jun

Maastricht Foundations of Law Colloquia

Op 19 juni is Lukasz Dziedzic van Universiteit Maastricht onze spreker - Titel: Legal Personhood and Agency in the Age of the Rights of Nature

• 20 jun 21 jun
    00:00

Between narratives and reality: The EU at the gates of a new mandate - Call for Papers

We invite you to submit an abstract of a paper to present at the conference on the topic of " Between narratives and reality: The EU at the gates of a new mandate" which will be held at our Faculty of Law on 20 & 21 June 2024 in Maastricht.

• 25 jun

MCEL Seminars

MCEL organiseert maandelijkse onderzoeksseminars waarvoor sprekers worden uitgenodigd om een ​​specifiek onderwerp op het gebied van het Europees recht te bespreken. Deze seminars zullen fysiek en online plaatsvinden. In het academisch jaar 2023/2024 zijn de seminars gecentreerd rond het thema...