23 jun
10:00 - 16:00

Afstudeerceremonies

 

 

 

Met trots overhandigen we op deze feestelijke dag de diploma's aan onze geslaagden. 
De afgestudeerden ontvangen een uitnodiging van Law Events Office om zich aan te melden. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je je uitschrijven en aangeven hoe je je diploma in ontvangst wilt nemen.

Het is niet mogelijk om een ​​ceremonie op een andere datum bij te wonen. De vastgestelde data die je via deze link kunt vinden zijn leidend. 

Lees ook

 • 25 jun
  14:00 - 15:30

  MCEL Seminars

  MCEL organiseert maandelijkse onderzoeksseminars waarvoor sprekers worden uitgenodigd om een ​​specifiek onderwerp op het gebied van het Europees recht te bespreken. Deze seminars zullen fysiek en online plaatsvinden. In het academisch jaar 2023/2024 zijn de seminars gecentreerd rond het thema...

 • 27 jun 28 jun

  Roundtable Law and Popular Culture VI

  De Ronde Tafel is gericht op het samenbrengen van meerdere benaderingen  over de plaats van het recht in de populaire cultuur.

 • 27 jun 31 dec
  11:00 - 15:30

  Globalization & Law Network Seminar Series 2023 - 2024

  Het Globalisation & Law Network is samengesteld door een groep onderzoekers van de Universiteit Maastricht, met verschillende achtergronden, die vanuit een holistisch perspectief de rol van het recht in een globaliserende samenleving bestuderen. Uitgenodigde experts geven een presentatie over een...