Huur een ruimte

Voor studenten en medewerkers zijn ruimtes beschikbaar. Variërend van een studieplek tot een grote zaal waar je een evenement kunt organiseren. Veel van deze ruimtes zijn ook beschikbaar voor externen.

Ruimtes voor studenten en medewerkers

Studenten en medewerkers kunnen zelf een ruimte boeken.  Medewerkers kunnen dit  doen via  e-roombooking  . Studenten kunnen een ruimte boeken via de Student Portal.

Een aantal ruimtes kunnen worden geboekt via e-mail. Lees hier  welke ruimtes dit zijn en hoe je deze ruimtes kunt reserveren.

Ruimtes voor externen

Ben je niet verbonden aan de UM, maar wil je wel van onze ruimtes gebruikmaken? Neem dan contact op met het Servicepoint van UM Facility Services (zie de grijze tekstbox bovenaan deze pagina voor contactdetails).

Kantoorruimtes voor studentenorganisaties

Speciaal voor studentenorganisaties is er kantoorruimte beschikbaar op de Gebroeders Hermansstraat.

Voor meer informatie neem je contact op met de Student Initiative Helpdesk.

Karl Dittrich zaal

Op zoek naar een stijlvolle ruimte voor onderwijs, een conferentie, vergadering, presentatie of debat? Maak dan gebruik van de Karl Dittrich zaal in het gebouw van het Studenten Service Centrum, Bonnefantenstraat 2. Deze zaal beschikt over alle moderne apparatuur om je bijeenkomst tot een succes te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Gebouwbeheer BON2: 06 18 60 55 24 of 06 18 46 28 94. De Karl Dittrich zaal kan alleen door UM-medewerkers gereserveerd worden. Stuur een e-mail naar: gebouwenbeheer-ssc@maastrichtuniversity.nl

Voorwaarden Karl Dittrich zaal intern (nog niet beschikbaar)
Voorwaarden Karl Dittrich zaal extern (nog niet beschikbaar)