Bezoek de ET Pathfinder!

Ontdek de wetenschap in Maastricht

Kan je muziek maken met bananen? Is het mogelijk om overdag een ster te zien? Heb je wel eens Tetris gespeeld met levensgrote 3D-blokken, of een robot ontmoet? En hoe ziet een universiteit er eigenlijk uit? Tijdens het Weekend van de Wetenschap vind je de antwoorden op deze vragen – en meer – bij de Faculty of Science and Engineering van de Universiteit Maastricht.

Tijdens het Weekend van de Wetenschap openen wetenschappelijke instellingen hun deuren voor bezoekers van (ongeveer) 8 tot 88 jaar oud. De Universiteit Maastricht nodigt jou en je familie van harte uit om op zaterdag 1 oktober de Faculty of Science and Engineering te bezoeken.

Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de bètawetenschap, en de techniek. Het enige dat jij hoeft te doen, is langskomen en plezier hebben!

Programma

Je kan ons bezoeken tussen 13.00u en 16.00u op zaterdag 1 oktober. Het volledige programma staat vanaf 21 september op www.weekendvandewetenschap.nl.

Wat je van ons mag verwachten: een proefjesmarkt, speciale aandacht voor de lol van wiskunde, nog wat andere verrassingen, en rondleidingen bij ETpathfinder (voor de rondleidingen dien je te reserveren; dat kan vanaf 21 september op deze pagina.)

Deelname is gratis.

kinderen

Lees ook