Het eindrapport van het AHRC-project met Sheffield is gepubliceerd
Het eindrapport van het gezamenlijke AHRC Classical Music Network, een gezamenlijk project van het Sheffield Performer & Audience Research Center (SPARC) en MCICM, is nu beschikbaar.
Tijdens dit project wilde het netwerk begrijpen hoe klassieke muziek deel uitmaakt van de kunstscène in verschillende steden, waaronder Birmingham, Cardiff, Glasgow, Leeds en Liverpool in Groot-Brittannië, Graz, Oostenrijk en Groningen, Nederland.
Het eindrapport bevat hoogtepunten van de bevindingen van elke stad, evenals overlappende thema's en problemen. Het rapport is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits en kan direct worden gedownload op de netwerkwebsite.
We willen graag het onderzoeksnetwerkteam bedanken: Karen Burland, Kirsty Devaney, Karolien Dons, Emily Doolittle, Laura Hogg, Karoly Molina, Jennie Joy Porton, Sarah Price en Constanze Wimmer; onze adviesraadleden, maar ook deelnemers die hebben deelgenomen aan de onderzoeken en interviews.
Het netwerk wordt mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Arts and Humanities Research Council in Groot-Brittannië.
Bezoek de netwerkwebsite voor meer informatie over het netwerk, inclusief aankomende evenementen en onderzoek.
Voor meer informatie over SPARC kunt u terecht op hun website.
Lees ook
-
“Het is geen kwestie van overtuigen.” Maar hoe kan de vaccinatiebereidheid wél worden verhoogd?
Vorig jaar overleden er in ons land tenminste acht personen - het merendeel baby’s - aan kinkhoest, het hoogste aantal sinds de jaren zestig. De trend achter deze tragische statistiek is al jaren aan de gang; steeds minder ouders laten hun kind inenten tegen ernstige infectieziekten, waardoor de...
-
Het vernieuwd curriculum van Healthcare Policy, Innovation and Management
De Authentieke Professionele Taken van het masterprogramma zijn verankerd in het curriculum, maar de programma-coördinatoren vinden het wel belangrijk dat studenten aan hun eigen pad kunnen werken. Dat gebeurt door electives of keuzeblokken aan te bieden en personaliseer je een deel van je opleiding...
-
Wie is er geïnteresseerd in wetenschap?
Het UM Supermarktlab is een interdisciplinair educatief concept waarmee kinderen kennismaken met voedselinnovatie, gezondheid en duurzaamheid, én leren hoe je complexe, actuele vraagstukken vanuit verschillende perspectieven kunt benaderen.