De Marc Cornelissen Brightlands Award zoekt inspirerende leiders op gebied van circulaire transitie (€ 35.000)
Op 10 oktober 2024 wordt voor de zesde maal de Marc Cornelissen Brightlands Award uitgereikt. Tot 14 juni kunnen kandidaten zich hiervoor aanmelden. De award richt zich op iedereen in de grensregio Nederland-Duitsland-België, die bezig is aan een droom om de circulaire transitie te versnellen. Aan de award is een prijs van € 35.000 verbonden, bestemd voor het realiseren van die droom.
Deze prijs wordt uitgereikt aan kandidaten die zich onderscheiden in verbindend leiderschap en grensoverschrijdende aanpak, precies zoals Marc Cornelissen dat deed. Doe mee en maak kans om jouw impactvolle project te laten zien en beloond te worden voor jouw inzet voor een duurzamere toekomst!
Als pionier word je gedreven door een droom en ben je niet bang om nieuwe paden te betreden. Denk aan doorbraken op het gebied van klimaatverandering, voedselproductie, mobiliteit, gezondheid, energie, materialen, grondstoffen en circulaire verdienmodellen. Net als Marc Cornelissen ben je op expeditie en inspireer je anderen om met je mee te gaan. Je weet dat moed en leiderschap essentieel zijn om je droom te verwezenlijken. Durf jij ook buiten de gebaande paden te treden en het avontuur aan te gaan?
Aanmelden
Ben jij net als Marc een inspirerende leider op het gebied van duurzaamheid en circulaire transitie? Dan is de Marc Cornelissen Brightlands Award misschien wel iets voor jou! Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
De geselecteerde kandidaten krijgen de kans zich te nomineren voor de award tijdens de pitches op 12 september in Heerlen. Deze kandidaten krijgen op basis van hun behoefte en interesse, de gelegenheid om kennis te maken met het Brightlands netwerk en de expertise van de partners van de Award. Vervolgens worden er drie kandidaten gekozen voor de finale op 10 oktober in Maastricht.
Lees ook
-
Het bouwen van complexe in-vitro modellen
Paul Wieringa (MERLN) ontwikkelt innovatieve modellen om eileiders en endometriose te onderzoeken.
-
Het Societal Impact Project
Het Societal Impact Project stimuleert de autonome motivatie van studenten om te werken aan maatschappelijk relevante problemen. Een van de onderwerpen dit jaar is vaping.
-
“Het is geen kwestie van overtuigen.” Maar hoe kan de vaccinatiebereidheid wél worden verhoogd?
Vorig jaar overleden er in ons land tenminste acht personen - het merendeel baby’s - aan kinkhoest, het hoogste aantal sinds de jaren zestig. De trend achter deze tragische statistiek is al jaren aan de gang; steeds minder ouders laten hun kind inenten tegen ernstige infectieziekten, waardoor de...