23 mrt 2019

Campus Brussel Bachelor's Event

Kom meer te weten over Maastricht Universiteit, een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar de unieke benadering van lesgeven en leer meer over een programma van keuze.

Wat kan je verwachten tijdens het Bachelor's event?

Het programma

Informatiebijeenkomsten
Om 11:30, 12:30 en 13:30 uur start een informatiebijeenkomst. De dag begint met een welkomstwoord door Sophie Vanhoonacker - decaan van de faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, waarin zij je meer vertelt over de UM, haar opleidingen en het probleemgestuurd onderwijs. Daarna kun je vragen stellen aan UM-studenten en alumni. Zij kunnen hun ervaringen met de UM met je delen en je alles vertellen over het studentenleven in de meest internationale studentenstad van Nederland.

Informatiemarkt
Voor en na de informatiebijeenkomst kun je de informatiemarkt bezoeken. Hier kun je meer specifieke informatie krijgen over de bacheloropleidingen, de toelatingseisen en bijvoorbeeld ook over het vinden van een studentenkamer. De informatiemarkt is geopend van 11:00 tot 15:00 uur.

Fast Facts Maastricht University

• 53% studenten and 40% medewerkers uit het buitenland(100+ landen)
  • International themas
  • Europese oprichter van Probleemgestuurd Onderwijs (PGO)
  • 5de beste jong universiteit (THE)
  • 18 bachelor’s programmas

In hartje Europa

• 1-2 uur naar Brussel, Keulen, Antwerpen
  • 2-3 uur naar Amsterdam, Frankfurt, Luxemburg
  • 4 uur naar London, Parijs

Bekijk een dag uit het leven van UM-student Pablo!

Kleine klassen en een unieke benadering van het onderwijs zorgden ervoor dat Pablo zich inschreef aan de Universiteit van Maastricht. Een extra voordeel, zegt hij, is de internationale samenstelling van de studentenpopulatie, die je veel verschillende gezichtspunten en verschillende benaderingen voor dezelfde problemen geeft.