Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Informatie events voor toekomstige bachelorstudenten

Binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid bieden we een breed scala aan voorlichtingsactiviteiten, waaronder persoonlijk contact met huidige bachelorstudenten die enthousiast hun ervaringen willen delen over hun opleiding.

Kom bijvoorbeeld de sfeer proeven op onze Bachelor Open Dag op 24 februari 2024. Ons team en studenten staan klaar om je te helpen een weloverwogen studiekeuze te maken. 

Mocht je meer willen weten over een van onze studieprogramma's of kun je niet aanwezig zijn tijdens de Bachelor Open Dag, bekijk dan hieronder onze overige voorlichtingsactiviteiten.

 • 29 feb 28 mrt
  10:30 - 14:00

  Verdiepingsdag | Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht

  Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

 • 08 mrt 22 mrt
  10:45 - 16:00

  Meeloopdag | Rechtsgeleerdheid & Fiscaal Recht

  Wil je ervaren hoe Probleemgestuurd Onderwijs in de praktijk wordt toegepast en een onderwijsgroep in actie zien? Dan is de Meeloopdag precies wat je zoekt! Tijdens deze dag krijg je de kans om een onderwijsgroep te observeren. Deze groep bestaat uit huidige rechtenstudenten die discussiëren over...

Praat met studenten

Onze studentambassadeurs vertellen je graag meer over hun ervaringen met de studie en het (studenten)leven in Maastricht. Volg de ambassadeur via Instagram en stel je vragen via een DM.  

Neem contact op met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Natuurlijk staan wij - de Faculteit der Rechtsgeleerdheid - ook altijd voor je klaar.

Neem contact op