Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Voorlichtingsevenementen voor toekomstige bachelorstudenten

Binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid bieden we een breed scala aan voorlichtingsactiviteiten. Hieronder valt persoonlijk contact met huidige bachelorstudenten die graag hun enthousiasme en ervaringen over hun studie willen delen, zodat jij een weloverwogen studiekeuze kunt maken.

Mocht je meer willen weten over een van onze studieprogramma's of kun je niet aanwezig zijn tijdens de Bachelor Open Dag, bekijk dan hieronder onze overige voorlichtingsactiviteiten.

Rechten studeren in Maastricht; iets voor mij?

Voor veel aankomende studenten kan het een uitdaging zijn om de stap van de middelbare school naar de universiteit te maken, vooral als het gaat om het maken van je studiekeuze. We begrijpen dat dit een spannende maar ook verwarrende tijd kan zijn, waarbij je je afvraagt welke studie het beste bij je past en hoe je je het beste kunt oriënteren.

Om je te helpen bij deze belangrijke beslissing, bieden we voorlichtingsevenementen aan waarbij je een beter inzicht kunt krijgen in de studieprogramma's Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. We begrijpen dat het verkennen van al je opties essentieel is, en daarom willen we je ondersteunen bij het vinden van de juiste weg.

Hieronder presenteren we een gids die je helpt bij het oriënteren en het bepalen of een rechtenstudie iets voor jou is. Van het bijwonen van een Bachelor Open Dag en het spreken met studenten en docenten tot het bijwonen van een Verdiepingsdag en het deelnemen aan een Meeloopdag, zijn er tal van mogelijkheden om te ontdekken of jouw passie bij rechten ligt.

rechten in maastricht

Praat met studenten

Onze studentambassadeurs vertellen je graag meer over hun ervaringen met de studie en het (studenten) leven in Maastricht. Volg onze ambassadeurs op Instagram en stel je vragen via een DM.  

Neem contact op met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Natuurlijk staan wij - de Faculteit der Rechtsgeleerdheid - ook altijd voor je klaar.

Neem contact op