Herinschrijven: bachelor- en masteropleiding

Studenten van de Universiteit Maastricht (UM) die hun huidige opleiding het volgende studiejaar willen voortzetten, moeten zich herinschrijven via Studielink én op tijd hun collegegeld betalen.

Je krijgt van de UM bericht zodra je je in Studielink kunt herinschrijven. Je krijgt van de UM ook bericht zodra je je betaling in orde kunt maken. In dit bericht vind je ook meer informatie over de manier van betalen.

Herinschrijven in Studielink

1. Ga naar Studielink
  2. Log in
  3. Ga naar de studie waarvoor je je wilt herinschrijven
  4. Klik op de blauwe knop <Herinschrijven>
  5. Selecteer <Ja, ik wil me herinschrijven>
  6. Klik op <Bevestigen>

Op jouw <Studielink dashboard> kun je via <berichten> en via <Opleidingen> de voortgang van je verzoek tot herinschrijving in de gaten houden.

Het is belangrijk dat je je herinschrijving en de betaling van je collegegeld op tijd regelt, zodat je je studie kunt voortzetten.