Kaartverkoop

Behalve door uw donatie aan het Academisch Erfgoed Maastricht Fonds kunt u onze projecten in het kader van dit fonds steunen door de aankoop van ansichtkaarten.

Informatie over de kaartenset

In de Bibliotheek Binnenstad, in de leeszaal kostbare werken – die onlangs werd omgedoopt tot de ‘Parlour’ - staan tien nieuwe tafels met unieke tafelbladen.

Kunstenares Astrid Verkoijen (Cadier en Keer, www.danast.com  ) heeft zich voor de ontwerpen laten inspireren door de Jezuïetencollectie, een van de speciale collecties van de Universiteit Maastricht. In de composities heeft ze op prikkelende wijze verbindingen gelegd tussen verkennen en ontdekken van de wijde omgeving en het opdoen van kennis.

Van deze afbeeldingen hebben we 10 gevouwen kaarten laten maken, te gebruiken voor veel (persoonlijke) gelegenheden. Klik op het onderstaande plaatje om de kaarten te bekijken.

Kaartverkoop Parlour kaarten

In de Universiteitsbibliotheek
Bij de ‘information desk’ in beide locaties van de Universiteitsbibliotheek (Adressen) kunt u de kaarten (inclusief enveloppen) kopen voor € 1,50 per stuk. De setprijs van 10 Parlourkaarten bedraagt € 13,50. Aan deze balie kunt u alleen pinnen.

Digitaal
Een of meer sets kunt u ook op een postadres ontvangen. 

Verzendkosten:

per set

  • Nederland: € 2,25
  • Europa: € 4,80

2 sets

  • Nederland: € 2,75
  • Europa: € 8,55

3 t/m 4 sets:

  • Nederland: € 3,30 
  • Europa: € 9,45

Verzendkosten voor meer sets of voor set(s) naar een bestemming buiten Europa ontvangt u op aanvraag

  1. Gebruik dit formulier  voor uw bestelling.
  2. Maak het aankoopbedrag en de portokosten over op rekeningnummer IBAN NL60 INGB 0677 2799 06  t.a.v. Universiteit Maastricht UB o.v.v. kaartenset(s) Parlour.
  3. Wij versturen uw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.