13 januari 2017

MaCSBio ontvangt NWO-TIFN-TKI subsidie

MaCSBio heeft financiering aangetrokken als onderdeel van een groot NWO-TIFN-TKI project waarin gekeken wordt naar de invloed die voedselinname en fysieke inspanning uitoefenen op plasmaglucosecontrole en naar hoe verschillen in plasmaglucoseconcentraties op hun beurt mentale en fysieke prestaties en welzijn beïnvloeden.

Over MaCSBio

De primaire doelstelling van het Maastricht Centre for Systems Biology (MaCSBio) is om integratie van biologische data uit verschillende empirische domeinen te faciliteren door gebruik te maken van meerschalige modelleringsaanpakken. Het centrum is een samenwerkingsverband tussen de Faculty of Psychology & Neuroscience, de Faculty of Health, Medicine & Life Sciences en de Faculty of Humanities and Sciences bij Universiteit Maastricht.