Aanslagen Brussel, bij problemen graag melden bij SSC

Als studenten en medewerkers hier of in Brussel door de aanslagen en de nasleep ervan in (logistieke) problemen komen, dan kunnen zij zich melden bij de studentendecanen van de Universiteit Maastricht via bij het secretariaat van studentenbegeleiding , telefoon + 31 (0) 43 – 388 52 12 of per e-mail:studentendecanen@maastrichtuniversity.nl.

Bij de verwerking van de gebeurtenissen in Brussel bieden de studentenpsychologen van de Universiteit Maastricht de mogelijkheid om hierover in een persoonlijk gesprek of in groepsverband te spreken. Wie hieraan behoefte heeft kan zich melden bij het secretariaat van studentenbegeleiding , telefoon +31  (0)43 – 388 52 12 of per e-mail: studentenpsychologen@maastrichtuniversity.nl.

Lees ook

  • Het DRIVE RM-consortium, met UM-hoogleraar Clemens van Blitterswijk als mede-aanvrager, ontvangt 37,5 miljoen euro binnen het prestigieuze SUMMIT-programma van NWO. De SUMMIT-beurs erkent samenwerking van wereldklasse, die hiermee verder versterkt kan worden. 

  • Het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht ontwikkelt, in nauwe samenspraak met de decanen van de faculteiten, een instrument dat moet helpen om een goed onderbouwde inschatting te maken of en zo ja in hoeverre partners met wie we bestuurlijke samenwerkingen hebben in gebieden waar een...

  • Overweeg je de masteropleiding Epidemiologie aan de Universiteit Maastricht te volgen? Als student volg je een breed eenjarig programma dat continu streeft naar verbetering. Na het behalen van je diploma kun je je certificeren als Epidemioloog A en na het behalen van een PhD in Epidemiology bij de...