17 mei 2021

Maastricht University Challenge | Inspiratie Workshop - Deel 1

The Maastricht University Challenge is a contest for entrepreneurial thinkers with the ambition to make a real impact on today's society. As a contestant, you are standing on the shoulders of the Maastricht University entrepreneurial network. You get to know successful entrepreneurs and leading international companies that will help you on your way from idea to demo to the world market. Don't have an idea yet but would love to join the challenge? Join this Inspiration Workshop for Early Birds!

De Maastricht University Challenge is een wedstrijd voor ondernemende denkers, die de ambitie hebben om impact te maken op de hedendaagse samenleving. Als deelnemer word je gesteund door het ondernemersnetwerk van de Universiteit Maastricht. Je maakt kennis met succesvolle ondernemers en toonaangevende internationale bedrijven, die je helpen om van je idee een demo te maken en de wereldmarkt te veroveren (als dat jouw ambitie is). Heb je nog geen idee, maar wil je wel graag de uitdaging aangaan? Doe dan mee aan deze Inspiratie Workshop voor Early Birds!

Rianne_Letschert

“Maastricht University is eager to challenge you, next to a successful academic study, to a fruit-bearing and creative contribution to society and the economy. In these awkward corona-times, we are in need of innovative ideas and thus make real progress in setting up interesting start-ups…”

Rianne Letschert
Rector Magnificus Maastricht University