•   115 mrt

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   115 mrt

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - maart

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 19 mrt

FPN Experience Day [EN] 19-03-2019

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 19 mrt

FPN Experience Day [NL] 19-03-2019

• 20 mrt

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University

• 20 mrt

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University.

• 23 mrt 11:00
    - 15:00

Campus Brussel Bachelor's Event

Kom meer te weten over Maastricht Universiteit, een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar de unieke benadering van lesgeven en leer meer over een programma van keuze.

• 27 mrt

Experience Day | Fiscal Economics

Get a feel of what it’s like to study Fiscal Economics at Maastricht University.

• 27 mrt

Experience Day | Econometrics & Operations Research

Get a feel of what it’s like to study Econometrics & Operations Research at Maastricht University.

• 27 mrt 10:00
    - 16:00

Experience Day Biomedical Sciences

Tijdens de Experience Day Biomedical Sciences ervaar je van dichtbij hoe het is om student Biomedical Sciences te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Abonneren op Agenda