• 6 dec 19:30

• 7 dec 09:30
    - 11:30
    Studievoorlichting

Online Experience Day | International Business & Economics and Business Economics

Get a feel of what it’s like to study International Business or Economics and Business Economics at Maastricht University.

Experience Day Digital Society 7 december 2022

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een Digital Society student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Experience Day European Studies 7 december 2022

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Uitgelicht, Studievoorlichting

Experience Day Arts and Culture 7 december 2022

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 7 dec 14:00

Online Experience Day | Biomedical Sciences

Ervaar hoe het is om een bachelor student Biomedical Sciences te zijn bij Universiteit Maastricht.

• 8 dec 19:00
    - 20:00

Online Q&A sessie MA European Studies: Public Policy en International Relations

Tijdens deze live Instagram sessie krijg je de mogelijkheid om met onze student ambassadeurs te spreken.

• 10 dec 15:00
    Studievoorlichting

Online Q&A sessie voor komende masterstudenten

We zijn blij dat je interesse toont in een van onze masterprogramma's. Een universiteit en masterprogramma kiezen is een belangrijke keuze - een die je toekomst vormt. Wij begrijpen dat. Daarom hebben we deze online Q&A sessie georganiseerd om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden om een keuze te maken. Samen met andere toekomstige masterstudenten kan je al jouw vragen stellen aan huidige studenten en staf.

• 11 dec 19:30
    - 22:30
    Cultuur, Uitgelicht

Opera Zuid: Lady in the Dark

Studium Generale en Opera Zuid slaan de handen ineen om studenten een unieke kans te bieden naar de opera te gaan - voor een kwart van de normale prijs! De opera wordt uitgevoerd in het Engels met Nederlandse boventiteling.

• 13 dec 10:00
    - 12:00

FPN Experience Day | Online

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

De lezingen en presentaties zijn in het Engels. De Probleemgestuurd Onderwijs sessie kunnen in het Nederlands of Engels worden gehouden.

Abonneren op Agenda