•   301 nov dec 08:30

EU Damages Directive - Advanced Seminar for Judges

Dit seminar vindt volledig in het Engels plaats.

The Advanced Seminar is being organised by the University of Maastricht in cooperation with Lexxion Publisher as a part of the project of the Directorate-General for Competition “Training of national judges and judicial cooperation in the field of EU competition law” and is co-funded by the European Union.

•   45 dec 09:00

EU State Aid Law - Advanced Seminar for Judges

Dit seminar vindt volledig in het Engels plaats.

The Advanced Seminar is being organised by the University of Maastricht in cooperation with Lexxion Publisher as a part of the project of the Directotate-General for Copmetition “Training of national judges and judicial cooperation in the field of EU competition law” and is co-funded by the European Union.

• 15 dec 10:00
    Conferentie

Globalisering als uitdaging voor nationale soevereiniteit

De 2017 Staatsrechtconferentie te Maastricht zal zich buigen over de vraag welke betekenis soevereiniteit heeft in de hedendaagse wereld. Dat betekent dat we niet alleen zullen kijken naar de vraag wat soevereiniteit is of betekent, welke betekenis of betekenissen het begrip kan hebben, maar ook of en hoe nationale soevereiniteit en daaraan gekoppelde democratie en legitimiteit verenigbaar zijn dan wel verenigd kunnen worden met de trends van globalisering en Europeanisering op velerlei gebied.

• 20 apr 08:30
    - 19:30

Applied Biobased Materials Conferentie (ABC) 2018

Op 20 April organiseert Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials (AMIBM) haar derde internationale conferentie over 'Applied Biobased Materials' (ABC). Het op de Brightlands Chemelot Campus gesitueerde AMIBM, bundelt haar krachten met Universiteit Maastricht, RWTH Aachen Universiteit en Fraunhofer IME.

•   312 mei jun 15:00
    - 20:00

Association for Law, Property & Society 9th Annual Meeting

Dit congres vindt plaats in het Engels.

>> Ga naar de Engelse pagina.

Abonneren op Agenda