•   56 sep 09:00
    - 23:59
    Conferentie

Inaugural Conference, Global Research Alliance for Sustainable Finance and Investment

The Global Research Alliance for Sustainable Finance and Investment (GRASFI), a new network of global research universities established to promote rigorous and highly impactful academic research on sustainable finance and investment, is holding its inaugural conference at the European Centre for Corporate Engagement (ECCE) at Maastricht University School of Business and Economics.

• 13 sep 09:30
    - 18:00

Recht, religie & praktijk

Op donderdag 13 september 2018 vindt in Utrecht een conferentie plaats over huwelijkse gevangenschap. Huwelijkse gevangenschap gaat over situaties waarin iemand tegen haar of zijn wil vast blijft zitten in een huwelijk, omdat een religieuze echtscheiding wordt geblokkeerd. De conferentie heeft tot doel om de bevindingen van het grootschalige onderzoek dat aan de Universiteit Maastricht de afgelopen jaren op dit thema werd uitgevoerd, te bespreken met het maatschappelijk veld.

• 21 sep
    Conferentie

De positie van de verdediging onder het gemoderniseerde Wetboek van Strafvordering

Het congres “De positie van de verdediging in het gemoderniseerde Wetboek van Strafvordering” van 21 september in Maastricht is geannuleerd.

• 15 okt 09:00
    - 17:30

Human Brain Project Open Dag

Een boeiende programma voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe moderne computertechnologie ons begrip van het menselijke brein helpt verbeteren en hoe deze kennis kan worden ingezet in de ontwikkeling van nieuwe diagnostische en therapeutische hulpmiddelen voor hersenaandoeningen. Het programma biedt een wetenschapsmarkt, keynote lezingen van wetenschappers Dick Swaab en Jeff Hawkins, en hoogtepunten uit lokaal toponderzoek.

• 16 nov 10:00
    - 18:00

ITEM Jaarconferentie 2018

De ITEM jaarconferentie 2018 - 'Grensoverschrijdende samenwerking: toekomstige uitdagingen' vindt plaats op vrijdag 16 november 2018 bij het Europees Comité van de Regio's in Brussel. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Abonneren op Agenda