•   312 mei jun 15:00
    - 20:00

Association for Law, Property & Society 9th Annual Meeting

Dit congres vindt plaats in het Engels.

>> Ga naar de Engelse pagina.

• 8 jun 11:00
    - 15:30

Leren zorgvuldig revolveren

Congres met om 16.30 uur de oratie van Prof. mr. J.E. (Jacobine) van den Brink, hoogleraar Europees en nationaal bestuursrecht aan de Universiteit Maastricht, "Realistisch revolveren. Het revolverend fonds met een Europese touch".

•   56 sep 09:00
    - 23:59
    Conferentie

Inaugural Conference, Global Research Alliance for Sustainable Finance and Investment

The Global Research Alliance for Sustainable Finance and Investment (GRASFI), a new network of global research universities established to promote rigorous and highly impactful academic research on sustainable finance and investment, is holding its inaugural conference at the European Centre for Corporate Engagement (ECCE) at Maastricht University School of Business and Economics.

• 21 sep 10:00
    - 18:00
    Conferentie

De positie van de verdediging onder het gemoderniseerde Wetboek van Strafvordering

De concepten voor het gemoderniseerde Wetboek zijn in consultatie. Wat betekenen de voorstellen voor de positie van de verdediging?
    Wordt het proces nóg meer op contradictoire leest geschoeid?
    Hoe pakt het nieuwe procesrecht voor het hoger beroep uit?
    En wat komt er terecht van de verdachte zonder (voldoende gefinancierde) raadsman?

Over deze en andere thema’s praten wij op 21 september in Maastricht, op het congres: “De positie van de verdediging in het gemoderniseerde Wetboek van Strafvordering”.

Abonneren op Agenda