Eetbuien de baas

  Momenteel zijn we niet op zoek naar nieuwe deelnemers. We zijn echter druk bezig met het voorbereiden van de derde en laatste studie binnen het ‘Eetbuien de Baas’-onderzoeksproject, waarin we de nieuwe app gaan testen die we ontwikkeld hebben. Heb je belangstelling om mee te doen? Klik dan op de link in de rechterbovenhoek om (geheel vrijblijvend) je e-mailadres achter te laten. We zullen dan contact met je opnemen zodra we klaar zijn om te starten met de studie!

(Hoe) kan ik meedoen?

Om te kijken of je mee kunt doen aan de studie, dien je allereerst een korte online screeningsvragenlijst in te vullen. Als je op de link klikt krijg je eerst wat meer informatie over wat deelname precies inhoudt. Neem je tijd om deze informatie goed door te lezen. Alle gegevens die tijdens de screening worden verzameld worden strikt vertrouwelijk behandeld en gecodeerd verwerkt. Dat wil zeggen dat er achteraf geen persoonlijke gegevens te achterhalen zijn. Beveiliging van de verzameling van gegevens via het internet is gewaarborgd.

Helaas kan niet iedereen deelnemen. Je kunt NIET meedoen wanneer je:

  • Niet woont en/of studeert in Nederland of België

  • Geen eigen smartphone hebt
  • Body Mass Index (BMI) lager is dan 18.5
  • Zwanger bent
  • Uitsluitend eetbuien hebt nadat je drugs hebt gebruikt

Ook sommige psychische problemen sluiten deelname uit (hiervoor verwijzen we naar de vragenlijst).

Na het invullen van de screeningsvragenlijst weet je meteen of je mogelijk tot de doelgroep van het onderzoek behoort. Wanneer dit het geval is, zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch interview waarin verdere geschiktheid voor het onderzoek wordt bepaald.