Universitair Sportcentrum

De hoofdlocatie van UM SPORT is het Universitair Sportcentrum (USC). Het is de plek voor alle indoor sporten bij UM SPORT en er worden dan ook veel groepslessen en teamsporten aangeboden. Het USC heeft een grote sporthal, twee sportzalen, een spinning studio en een Body & Mind studio. Daarnaast heeft het gebouw ook een moderne fitnessruimte van 1000m2, 3 squashbanen en een klimwand van 11 meter hoog.

Maar het USC is niet alleen een plek waar je naartoe kan om te sporten. De ‘bring your own device’ Learning Spaces zijn een goede plek om te studeren of groepswerk te doen en bij het UM Sports Café krijg je heerlijke koffie en gezonde snacks. Aan de balie kun je al je vragen stellen over het sportaanbod en lidmaatschap afsluiten en zwemritten voor het Geusseltbad kopen. Verder is er een Fysio-praktijk en Sportraad MUSST gevestigd in het sportcentrum.

Voor een aantal (buiten)activiteiten maken we gebruik van de sportaccommodaties in en om Maastricht en werken we samen met de Maastrichtse sportverenigingen.

Wil je ons bezoeken?
Universitair Sportcentrum
P. Debyeplein 15
6229 HA Maastricht
Nederland