Competenties ontwikkelen

Solliciteren kun je leren, en ook hoe je je tijd zo effectief mogelijk besteedt. Krik je zelfvertrouwen op of leer beter presenteren. Je krijgt voldoende mogelijkheden om je persoonlijke en professionele competenties te ontwikkelen.

Lectures, workshops en trainingen

Beter solliciteren, de ultieme sollicitatiebrief schrijven, of je faalangst overwinnen? Je wilt meer weten over LinkedIn of je veerkracht en creativiteit ontwikkelen?
Vind een workshop, lezing of training die bij je past, die je helpt om je kwaliteiten te benutten en uitdagingen aan te gaan.

Lees meer

Simulatie sollicitatiegesprek

De simulatie is een van de beste manieren om te trainen voor een echt sollicitatiegesprek. Je oefent in anderhalf uur een sollicitatiegesprek met een loopbaanadviseur in de rol van recruiter. Daarbij is alles zo echt mogelijk.

Lees meer

Online tools

Naast de workshops kun je ook zelf aan de slag met behulp van informatie en tools die UM Career Services je aanbiedt. Je kunt uitzoeken welke competenties je hebt en hoe je deze kennis toepast als je gaat solliciteren. Je kunt je vaardigheden testen en verbeteren met behulp van oefenmateriaal.

Lees meer