Netwerk

Alumnikringen

Alumni van de Universiteit Maastricht zwermen na hun studie uit over de hele wereld. Via alumnikringen blijven zij met elkaar en met de UM in contact. Er zijn alumnikringen in Nederland, Europa en ver daarbuiten en het aantal kringen groeit gestaag. Zij organiseren regelmatig bijeenkomsten, zoals netwerkbijeenkomsten, themabijeenkomsten, workshops en masterclasses. 

Een alumnikring geeft je de gelegenheid andere alumni in een informele sfeer te ontmoeten. Tijdens bijeenkomsten kom je in contact met bedrijven, overheden en instellingen in hun regio. Kortom, een alumnikring is de plek bij uitstek om te netwerken zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Kringbijeenkomsten staan open voor alle UM-alumni, ook uit andere rergio's, en voor studenten, de toekomstige alumni.

Alumnicomités 
Elke alumnikring heeft een alumnicomité en een contactpersoon. Zij dragen zorg voor de organisatie van de bijeenkomsten en worden daarbij ondersteund door het Alumni Office. Als je vragen hebt over alumnikringen of er zelf een wil oprichten, stuur dan een e-mail naar:  alumni[at]maastrichtuniversity[dot]nl.

Wijzig je contactgegevens

Via de speciaal voor onze alumni gemeenschap ontwikkelde Alumni Portaal kun je zelf je adresgegevens wijzigen. Het Alumni Portaal is DE plek om je in te schrijven voor exclusieve alumni evenementen, zelf te bepalen op welke wijze je benaderd wenst te worden door je oude universiteit en in contact te komen met de 63.000 collega alumni die de UM inmiddels rijk is.

Alumni in Social Media