Netwerk

Alumnikringen

Alumni van de Universiteit Maastricht zwermen na hun studie uit over de hele wereld. Via alumnikringen blijven zij met elkaar en met de UM in contact. Er zijn alumnikringen in Nederland, Europa en ver daarbuiten en het aantal kringen groeit gestaag. Zij organiseren regelmatig bijeenkomsten, zoals netwerkbijeenkomsten, themabijeenkomsten, workshops en masterclasses. 

Een alumnikring geeft je de gelegenheid andere alumni in een informele sfeer te ontmoeten. Tijdens bijeenkomsten kom je in contact met bedrijven, overheden en instellingen in hun regio. Kortom, een alumnikring is de plek bij uitstek om te netwerken, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Kringbijeenkomsten staan open voor alle UM-alumni, ook uit andere rergio's, en voor studenten: de toekomstige alumni.

Alumnicomités 
Elke alumnikring heeft een alumnicomité en een contactpersoon. Zij dragen zorg voor de organisatie van de bijeenkomsten en worden daarbij ondersteund door het Alumni Office. Als je vragen hebt over alumnikringen of er zelf een wil oprichten, stuur dan een e-mail naar:  alumni[at]maastrichtuniversity[dot]nl.

Overzicht alumnikringen

Internationale alumnikringen

 Aken
 Berlijn
 Brussel
 China
 Dubai
 Düsseldorf
 Frankfurt
 Hamburg
 Hasselt
 Hongarije
 Istanboel
 Keulen
 Londen
 Milaan
 München
 New York
 Parijs
 Polen 
 Singapore
 Vienna 
 Zürich

Wijzig je contactgegevens

Via de speciaal voor onze alumnigemeenschap ontwikkelde Alumni Portaal kun je zelf je adresgegevens wijzigen. Het Alumni Portaal is dé plek om je in te schrijven voor exclusieve alumni-evenementen, zelf te bepalen op welke wijze je benaderd wenst te worden door je oude universiteit, en in contact te komen met andere alumni.