Weer een geslaagde Master Open Dag op de UM
Een groot aantal toekomstige master studenten trotseerde de straffe wind en plensbuien afgelopen zaterdag om de Open Dag op de Universiteit Maastricht te bezoeken. Ruim 1300 bezoekers uit 66 landen vonden hun weg naar de UM-faculteitsgebouwen om meer te weten te komen over de studieprogramma’s.
Ze bezochten de informatiemarkten en namen deel aan workshops, presentaties en diepgaande sessies over individuele programma’s. Ze kregen uitleg over Probleemgestuurd Onderwijs, de International Classroom en andere belangrijke aspecten van het volgen van een masterstudie aan de Universiteit Maastricht (UM).
Er was gelegenheid om huidige UM-studenten te ontmoeten en hun ervaringen te horen met het studeren en wonen in Maastricht. UM-medewerkers gaven informatie over aanmeldingsprocedures en toelatingseisen en het ROA was aanwezig ook loopbaanadvies. Tot besluit waren er hapjes en drankjes om deze succesvolle open dag op gepaste wijze af te ronden.
Een foto-impressie van de Master Open Dag op 16 maart 2019
Heb je de Open Dag gemist?
Geen nood: aan het eind van het jaar is er weer een Master Open Dag. De datum: zaterdag 30 november. Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden.
En bekijk ook nog even onze eventpagina op Facebook.
Lees ook
-
Maastricht verwelkomt 2026 World Conference on Computational Intelligence
In 2026 komen drie grote congressen over computational intelligence samen in Maastricht. De IEEE World Conference on Computational Intelligence (IEEE WCCI) is ‘s werelds grootste technische event gericht op onder meer kunstmatige intelligentie.
-
Ellen Bastiaansen - de nieuwe HPIM student
Een nieuwe generatie jonge professionals gaat de uitdagingen aan waar de gezondheidszorg vandaag de dag voor staat. Waaronder Ellen Bastiaansen, een masterstudent Healthcare Policy, Innovation and Management met een achtergrond in preventie en geestelijke gezondheid.
-
Wij en zij: Het migratiebeleid van Indonesië
Mahardhika onthult de verborgen strijd van vluchtelingen in Indonesië, daagt migratiemythen uit en legt klimaatongelijkheden bloot.