Online Bachelor Open Dag trekt veel bezoek
Er was afgelopen zaterdag opnieuw veel belangstelling voor onze geheel online Bachelor Open Dag. Het grotendeels live event trok op de dag zelf bijna 3000 bezoekers uit 80 landen.
In de dagen daarvoor was het platform al opengesteld en kon men kennisnemen van diverse vooraf opgenomen presentaties en informatie. Daarvan werd nog eens door ruim duizend bezoekers gebruikgemaakt.
Het platform, in relatief korte tijd opgebouwd in de herfst van vorig jaar, was vernieuwd en opgefrist. Met als doel meer gebruikersgemak en overzichtelijke informatie over de opleidingen.
Studiekiezers kunnen op het platform een persoonlijke ‘route’ voor de dag uitstippelen. Die loopt via interactieve live presentaties, virtuele campus tours en andere informatie-events naar Q&A’s over programma’s en het studentenleven in Maastricht. De antwoorden worden gegeven door studenten en medewerkers, met technische ondersteuning van externe partijen.
Ook op Facebook en Instagram werd de Open Dag uitgelicht. In een interactieve story gaf bachelorstudent Tessa informatie en tips over de UM en haar bacheloropleidingen en over tal van praktische zaken.
Het platform blijft nog een week open.
Lees ook
-
“Het is geen kwestie van overtuigen.” Maar hoe kan de vaccinatiebereidheid wél worden verhoogd?
Vorig jaar overleden er in ons land tenminste acht personen - het merendeel baby’s - aan kinkhoest, het hoogste aantal sinds de jaren zestig. De trend achter deze tragische statistiek is al jaren aan de gang; steeds minder ouders laten hun kind inenten tegen ernstige infectieziekten, waardoor de...
-
Het vernieuwd curriculum van Healthcare Policy, Innovation and Management
De Authentieke Professionele Taken van het masterprogramma zijn verankerd in het curriculum, maar de programma-coördinatoren vinden het wel belangrijk dat studenten aan hun eigen pad kunnen werken. Dat gebeurt door electives of keuzeblokken aan te bieden en personaliseer je een deel van je opleiding...
-
Wie is er geïnteresseerd in wetenschap?
Het UM Supermarktlab is een interdisciplinair educatief concept waarmee kinderen kennismaken met voedselinnovatie, gezondheid en duurzaamheid, én leren hoe je complexe, actuele vraagstukken vanuit verschillende perspectieven kunt benaderen.