27 maart 2018

Indiase delegatie bezoekt FHML/MUMC+

Op 20 maart bezocht een delegatie uit India het Maastricht UMC+. Het gezelschap bestond uit vertegenwoordigers van een aantal ziekenhuizen, universiteiten en bedrijven en was gefocust op eHealth gerelateerd aan Chronic Diseases, Elderly Care en Mental Health. Daarnaast maakten medewerkers van de Nederlandse Ambassade In India, Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Task Force Health Care deel uit van de delegatie.

In Maastricht kregen de deelnemers meer informatie over enkele van onze eHealth toepassingen zoals de Psymate, MijnIBD coach, Mijn Hartfalen Coach, en eHealthy living. Ook de samenwerkingsprojecten van het Maastricht UMC+ in India werden toegelicht.

Het bezoek maakte deel uit van een meerdaagse tour door Nederland met o.a. een bezoek aan het ministerie van VWS, Radboud UMC+, Hogeschool Arnhem Nijmegen, TU Eindhoven en diverse netwerkbijeenkomsten met bedrijven en kennisinstellingen in Nederland.