Daan Hovens runner-up in AVT/Anéla Dissertation Prize 2022

Daan heeft onderzocht hoe medewerkers met elkaar communiceren in een meertalige metaalgieterij in Limburg, vlakbij de Nederlands-Duitse grens. Hij werkte 3,5 maand in deze metaalgieterij om te observeren en ervaren in hoeverre de meertaligheid efficiënte communicatie belemmerde en welke rol verschillende machtsdynamieken daarbij speelden.

Daan Hovens

Van de 12 ingediende proefschriften in de eerste ronde koos de jury er 3 uit. De jury gebruikte de volgende criteria om de proefschriften te beoordelen: reikwijdte, methodologie, vakmanschap, originaliteit, impact, en helderheid van verslaggeving en koos vervolgens een top 3 van genomineerden die hun onderzoek toelichten in een video.

 Bekijk de video van Daan op YouTube 

 Lees het nieuwsbericht van de prijsuitreiking van AVT/Anéla

Lees ook

  • Hoe kan én moet de overheid reageren op de huidige lage deelname aan het vaccinatieprogramma? Is drang, of zelfs dwang te rechtvaardigen? Op die vragen geeft het boek Inducing Immunity? Justifying Immunization Policies in Times of Vaccine Hesitancy antwoorden.

  • Met groot genoegen kondigen wij de livegang van onze nieuwe website aan. De nieuwe website heeft als doel te dienen als platform voor informatie over al onze grensoverschrijdende activiteiten zodat u als bezoeker op een gemakkelijke manier alles te weten kunnen komen over onze lopende...

  • De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft in het kader van de SGW open competitie een subsidie toegekend aan een onderzoeksvoorstel dat is geschreven door Prof. Dr Math Noortmann (Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM) en...