Studentenmonitor

De studentenmonitor is een (verdiepend) tevredenheidsonderzoek onder UM-studenten die zich hebben aangemeld voor de monitor. Hiermee geven studenten aan wat ze vinden van faciliteiten en diensten van de UM. Via de monitor peilt de UM wat er leeft onder studenten. Deze inbreng is onontbeerlijk om faciliteiten en beleid aan de UM te kunnen verbeteren. De monitor heeft betrekking op specifieke onderwerpen, zoals de mensa en catering faciliteiten en de schoonmaak.

Bekijk de uitslagen
Je kunt de resultaten van voorgaande onderzoeken inzien op Algemene dienstverlening en op de panelsite van Flycatcher .

Hoe werkt de studentenmonitor

Om aan de studentenmonitor mee te kunnen doen, moet je je aanmelden voor het panel. Hierna kun je je mening geven.

Studenten die zich hebben aangemeld voor de monitor krijgen gemiddeld vier keer per jaar een vragenlijst voor een verdiepend onderzoek. Deze lijst kun je normaal gesproken binnen 10 minuten invullen. Als je een keer geen tijd hebt om de monitor in te vullen dan is dat niet erg, je doet mee op vrijwillige basis. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd aan de betreffende afdelingen van de UM. Daarna zullen zij, waar nodig, aanpassingen doen aan faciliteiten of beleid.

Flycatcher Internet Research

De uitvoering van de studentenmonitor wordt gedaan door Flycatcher Internet Research. Een onafhankelijk bureau dat is voortgekomen uit de UM.. 

Meld je aan voor de UM-studentenmonitor

Aanmelden voor de studentenmonitor doe je door je te registeren met je UM student ID-nummer en je je UM-e-mailadres. Vervolgens maak je een profielpagina aan.

Meld je aan als lid  

Meedoen is veilig. Je privacy is gegarandeerd.

Flycatcher behandelt jouw antwoorden anoniem. Niemand krijgt te horen wie wat heeft gezegd, ook de universiteit niet. Alle communicatie is bovendien beveiligd en versleuteld zodat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens en antwoorden.

Meedoen levert wat op

Elk onderzoek is punten waard. In de mail waarin je wordt uitgenodigd om aan een onderzoek deel te nemen, staat vermeld hoeveel punten je krijgt. Zodra je 900 punten hebt verzameld, kun je deze inwisselen voor een VVV cadeaubon, Bol.com cadeaubon, CoolBlue cadeaubon, Wehkamp cadeaubon, Zalando cadeaubon of een donatie aan War Child of Matchis (allemaal ter waarde van 10 euro).

Vragen over de studentenmonitor

Nadat je hebt ingelogd bij de studentenmonitor kun je daar je voorkeuren beheren. Je kunt zien hoeveel punten je hebt, je gegevens inzien, je adres wijzigen en je afmelden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de helpdesk.

helpdesk@flycatcher.nl
043 326 2992