Jouw carrière

Een succesvolle carrière begint al tijdens je studie. Jouw tijd aan de UM is bij uitstek geschikt om praktische ervaring op te doen en specifieke vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om een succesvolle, professionele carrière te starten. Haal alles uit je studie, versterk je positie op de arbeidsmarkt en zorg dat je wordt gevonden door recruiters.

Employability

De UM biedt een breed scala aan mogelijkheden om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan activiteiten van faculteiten en studieverenigingen, maar ook aan ondersteuning van de UM Bibliotheek (UB) en het Studenten Service Centrum (SSC).

De UM zet zich in om studenten de kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties te bieden die ze nodig hebben om passend werk te vinden. Persoonlijk advies vind je in het Student Portal (check het tabblad 'My Employability').

Career Inspiration Day

Ben je klaar om de arbeidsmarkt op te gaan? Of wil je gewoon meer weten over wat Maastricht je te bieden heeft? Bezoek de Career Inspiration Day om je netwerkvaardigheden te verbeteren, te leren over verschillen in werkculturen en op de arbeidsmarkt, en in contact te komen met bedrijven in de Euregio.

 Datum: 21. Oktober 2021
 Tijd: 12:00u - 17:30u
 Plaats: MECC Maastricht (Forum 100)

Reserveer nu je plek

Een baan die bij je past

Je kan niet zonder zelfkennis als je aan de slag gaat met het uitstippelen van je carrière. Je hebt zelfinzicht nodig om erachter te komen bij jou past. Het is belangrijk om te weten waar je goed in bent en wat je nodig hebt.

 Deze video kan je daarbij helpen.

Ook kun je je zelfkennis vergroten door gebruik te maken van onze online tools, het volgen van een workshop of het boeken van een loopbaangesprek bij UM Career Services:

Individuele begeleiding

Alle individuele afspraken vinden online plaats, met uitzondering van de Walk-in Student Guidance

Lectures, workshops en trainingen

UM Career Services

Postadres

Universiteit Maastricht
​Studenten Service Centrum
UM Career Services