Jouw carrière

Een succesvolle carrière begint al tijdens je studie. Jouw tijd aan de UM is bij uitstek geschikt om praktische ervaring op te doen en specifieke vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om een succesvolle, professionele carrière te starten. Haal alles uit je studie, versterk je positie op de arbeidsmarkt en zorg dat je wordt gevonden door recruiters.

Ons aanbod op Canvas

UM Career Services zet zich in om studenten te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties die ze nodig hebben om passend werk te vinden. Meer informatie over ons aanbod vind je in onze Canvas course ('Employability & Wellbeing').

Employability Portal

Op het Employability Portal vind je een breed scala aan mogelijkheden om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan de belangrijkste vacaturesites, interessante internettools en aanstaande (netwerk)evenementen van zowel interne als externe partijen.

Een baan die bij je past

Je kan niet zonder zelfkennis als je aan de slag gaat met het uitstippelen van je carrière. Je hebt zelfinzicht nodig om erachter te komen bij jou past. Het is belangrijk om te weten waar je goed in bent en wat je nodig hebt.

 Deze video kan je daarbij helpen.

Ook kun je je zelfkennis vergroten door gebruik te maken van onze career modules, het volgen van een workshop of het boeken van een loopbaangesprek bij UM Career Services:

UM Career Services

Postadres

Universiteit Maastricht
​Studenten Service Centrum
UM Career Services