Jouw carrière

Een succesvolle carrière begint al tijdens je studie. Jouw tijd aan de UM is bij uitstek geschikt om praktische ervaring op te doen en specifieke vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om een succesvolle, professionele carrière te starten. Haal alles uit je studie, versterk je positie op de arbeidsmarkt en zorg dat je wordt gevonden door recruiters.

Een baan die bij je past

Je kan niet zonder zelfkennis als je aan de slag gaat met het uitstippelen van je carrière. Je hebt zelfinzicht nodig om erachter te komen bij jou past. Het is belangrijk om te weten waar je goed in bent en wat je nodig hebt.

 Deze video kan je daarbij helpen.

4 step model from your vices and needs to the needs of the labour market

Ons aanbod op Canvas

UM Career Services zet zich in om studenten te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties die ze nodig hebben om passend werk te vinden. Meer informatie over ons aanbod vind je in onze Canvas course ('Personal & Professional Development').

Bezoek onze
Canvas Course

Personal & Professional Development Portal

Op het Personal & Professional Development Portal vind je een breed scala aan mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling:

  • Bronnen, modules, trainingen en evenementen
  • Vacatures voor (bij)banen, stages en vrijwilligerswerk
  • Employability Scan voor persoonlijk advies
Voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling
Bezoek het Personal & Professional Development Portal