Bachelor KE Top Rated Programma Keuzegids 2016

De bachelor opleiding Knowledge Engineering heeft, voor het derde jaar op rij, het kwaliteitszegel "Top Rated Programma" ontvangen van Keuzegids 2016! Met een totale score van 78 en een ++ evaluatie bied Knowledge Engineering de beste interdisciplinaire opleiding aan in het veld Artificial Intelligence.

"Kennistechnologie in Maastricht doet het net als vorig jaar erg goed. De lesstof is van hoog niveau en ook de manier van toetsing en beoordeling voldoet aan de wensen van de student. Verder heerst er grote tevredenheid over de beroepservaring die studenten er opdoen. Het werken in teamverband aan vragen die door bedrijven worden voorgelegd, lijkt hier zijn vruchten af te werpen."

Keuzegids Bachelor Kunstmatige Intelligentie

Bron: http://www.keuzegids.org/ol/gidsen/uni16/648

Lees ook

• Tijdens de Bachelor Open Dag van 24 februari verwelkomden we 2393 studiekiezers. De meesten waren zeer tevreden, zo bleek uit de reacties.

• Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen gaan de diensten voor de euregionale en internationale arbeidsmarkt van Zuid-Limburg langjarig continueren. UM ondersteunt met raad en daad bij het aantrekken en behouden van Euregionaal en internationaal talent.

• Wat hebben patiënten met een lagere sociaaleconomische status nodig om beter meegenomen te worden in preoperatieve optimalisatieprogramma’s? Hoe kunnen we de zorg voor jongeren met mentale problemen toegankelijker maken? Twee voorbeelden van onderzoekslijnen die dankzij het sectorplan Versnellen op...