20 okt 2021

Intercultural Training door de MYA op 20 oktober

Workshop beschrijving

Deze praktische training is alleen ontworpen voor UM personeel en het is geschikt voor iedereen die in een (internationaal) team werkt en voor docenten / docenten die interactie hebben met internationale studenten.

Iedereen die met mensen met verschillende culturele achtergronden werkt, zal merken dat ze bepaalde voorkeuren hebben als het gaat om communicatiestijlen, tijd bijhouden, negatieve feedback geven en hiërarchie.De training zal deze verschillen onderzoeken en de deelnemers helpen navigeren in verschillende culturele stijlen om harmonieuze interactie en een vlottere productiviteit mogelijk te maken.

Over de trainer

Nava Hinrichs-Passuto is het hoofd Executive Education and Capacity Building in Migratie bij de UNU-MERIT en de Maastricht Graduate School of Governance, waar ze leiding geeft aan verschillende trainings- en capaciteitsopbouwprogramma's, waaronder het Migration Management Diploma Programme (MMDP) voor migratieprofessionals.

Eerder was ze Managing Director van The Hague Process on Refugees and Migration (THP) en CEO van M-Capital, een dochteronderneming van THP voor sociale ondernemingen. Ze was Senior Advisor on Diversity and Inclusion with Better Future, een op maat gemaakt adviesbureau gevestigd in Nederland met een wereldwijd bereik. Ze heeft cursussen Internationaal Migratierecht gegeven als onderdeel van de MMDP in Maastricht. Eerder doceerde ze aan de Universiteit van Witwatersrand (Zuid-Afrika) in mensenrechtenrecht en politiek. Mevrouw Hinrichs heeft gewerkt als juridisch adviseur voor asielzoekers in Caïro, met de nadruk op niet-begeleide minderjarigen. Ze heeft ook ervaring met het werken met intern ontheemden in zowel Colombia als het VK. Mevrouw Hinrichs heeft een MA in mensenrechten, rechten en ontwikkeling (School of Oriental and African Studies, University of London) en een BA in European Studies (King’s College London, University of London).

Trainingsdag: 

20 oktober 2021: 10.00-13.00 uur

Registreer hier.

Kosten

MYA kan u deze cursus kosteloos aanbieden. Houd er echter rekening mee dat we hebben betaald om deze sessie samen met de trainer te ontwikkelen en aan te bieden, dus als u zich aanmeldt maar niet aanwezig kunt zijn, zouden we het zeer op prijs stellen als u ons minstens 5 dagen van tevoren op de hoogte stelt, zodat we uw plek kunnen aanbieden aan anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn. Annulering zonder opzegtermijn van ten minste 5 dagen of als u niet komt opdagen, kan het ertoe leiden dat uw afdeling de volledige kostprijs in rekening wordt gebracht.

Activiteit vol of kan je deze datum niet halen? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en we laten het je weten zodra dit evenement weer gepland staat.

Deze workshop vindt online plaats via zoom en je ontvangt kort voor het evenement een link in een Outlook-uitnodiging of e-mail. De sessie wordt in het Engels gegeven.