Zes kandidaten genomineerd voor de Marc Cornelissen Brightlands Award

De jury van de Marc Cornelissen Brightlands Award heeft uit maar liefst 28 inzendingen – een record - de zes genomineerden geselecteerd die binnenkort pitchen voor een van de drie finaleplaatsen.

Op 21 september strijden zij op Brightlands Maastricht Health Campus voor een plek in de finale en uiteraard om de award te winnen. De finale is op 19 oktober op Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

 

Nooit eerder kreeg het secretariaat van de Marc Cornelissen Brightlands Award zoveel aanmeldingen van talent dat wil meedingen naar de award en de geldprijs van 35.000 euro. Maar liefst 28 projecten van duurzaamheidspioniers werden voorgelegd aan de jury. Hun achtergronden en ideeën variëren weliswaar sterk, maar de verbindende rode draad tussen al die inzendingen is de passie om een bijdrage te leveren aan de circulaire transitie naar een wereld die duurzamer wordt.

 Lees meer hier en hier op de Brightlands website of meld je direct aan via de link hier rechts. 

Wil je aanwezig zijn bij de pitches?
Meld je nu aan!

Lees ook

  • Mariette Hamer, de regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, ging vrijdag 15 september in gesprek met studenten en medewerkers van de Universiteit Maastricht. Dat deed ze samen met CvB voorzitter Rianne Letschert en Joyce Grul, programmanager seksuele veiligheid...

  • Aardbeving Marokko

    Aardbeving Marokko

    Wij zijn als UM-gemeenschap diep geraakt door de verwoestende aardbeving die Marokko heeft getroffen. We leven mee met iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door deze ramp.

  • Dit voorjaar verscheen het ambitiedocument 2023 – 2027 voor de samenwerking tussen de Universiteit Maastricht en de Radboud Universiteit. Dat document beschrijft waar de komende jaren de focus ligt in de samenwerking. Intussen worden op de werkvloer projecten steeds concreter en zijn sommige zelfs...

Meer nieuws