FASoS onderzoeker Raf de Bont ontvangt de Dr. Hendrik Muller prijs

Raf De Bont ontvangt dit jaar de KNAW Dr. Hendrik Muller Prijs. Dit is een tweejaarlijkse prijs voor een mid-career onderzoeker, die een uitstekende bijdrage heeft geleverd aan de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen.

Ter gelegenheid van de prijsuitreiking, die op 12 december 2019 plaatsvindt in het Trippenhuis in Amsterdam, organiseert de Bont een symposium getiteld "De natuur: Een cultuurwetenschappelijke blik".

 Meer informatie over de prijs en het onderzoek is te vinden op de KNAW website 

Lees ook

  • Filosofe Maud Oostindie van de Universiteit Maastricht is één van de nieuwe ‘Faces of Science’ die vandaag gepresenteerd werden door de KNAW. Via blogs en vlogs gaat zij laten zien hoe haar leven als beginnend wetenschapper eruitziet.

  • Levende hersenen in een laboratorium en onderzoek naar internetvrijheid. Maar liefst twee wetenschappers van Universiteit Maastricht zijn dit jaar genomineerd voor de Klokhuis Wetenschapsprijs. Breng jij ook je stem uit?

  • Klimaat, oorlog en oplevend nationalisme: mondiale samenwerking rammelt aan alle kanten. Toch pleit hoogleraar Mathieu Segers nog voor Europees leiderschap: ‘Als dood en verderf om zich heen grijpen, en er eigenlijk geen licht meer lijkt te zijn, ontstaan vaak de meest briljante plannen.’