Aanslagen Parijs

Het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht is diep geschokt door de aanslagen in Parijs. Onze gedachten gaan uit naar het Franse volk, naar de naasten en nabestaanden van de slachtoffers van deze gruwelijke daden en naar onze uit Frankrijk afkomstige studenten en medewerkers. We spreken namens onze hele academische gemeenschap - die volgens onze gemeenschappelijke beginselen staat voor vrijheid, democratie en menselijke waarden - ons medeleven uit met iedereen die door deze tragedie is getroffen.

We wijzen voorts op de mogelijkheid tot tekenen van het nationaal rouwregister:
www.condoleance.nl/15656/slachtoffers-terreuraanslagen-parijs.html

Het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht
Prof. dr. Martin Paul
Prof. dr. Luc Soete
Dr. Nick Bos

Lees ook

• Tijdens de Bachelor Open Dag van 24 februari verwelkomden we 2393 studiekiezers. De meesten waren zeer tevreden, zo bleek uit de reacties.

• Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen gaan de diensten voor de euregionale en internationale arbeidsmarkt van Zuid-Limburg langjarig continueren. UM ondersteunt met raad en daad bij het aantrekken en behouden van Euregionaal en internationaal talent.

• Wat hebben patiënten met een lagere sociaaleconomische status nodig om beter meegenomen te worden in preoperatieve optimalisatieprogramma’s? Hoe kunnen we de zorg voor jongeren met mentale problemen toegankelijker maken? Twee voorbeelden van onderzoekslijnen die dankzij het sectorplan Versnellen op...