•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   426 feb

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   426 feb

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   115 mrt

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart

•   115 mrt

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - maart

• 20 mrt

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University

• 20 mrt

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University.

• 23 mrt 11:00
    - 15:00

Campus Brussel Bachelor's Event

Kom meer te weten over Maastricht Universiteit, een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar de unieke benadering van lesgeven en leer meer over een programma van keuze.

• 27 mrt

Experience Day | Fiscal Economics

Get a feel of what it’s like to study Fiscal Economics at Maastricht University.

Abonneren op Agenda