•   3025 okt mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   3025 okt mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 24 feb 09:00
    - 16:30

Bachelor Open Dag zaterdag 24 februari 2018

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 25 november 2017 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht!

• 7 mrt

Verdiepingsdag Rechten - 7 maart 2018

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 7 mrt 10:00
    - 16:00

Experience Day Geneeskunde

Tijdens de Experience Day Geneeskunde ervaar je van dichtbij hoe het is om student Geneeskunde te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 9 mrt

Verdiepingsdag Arts and Culture 9 maart 2018

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 9 mrt

Verdiepingsdag European Studies 9 maart 2018

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 14 mrt

Experience Day Econometrics & OR

An “Experience Day at SBE” will allow you to get a real feel of what it’s like to study Econometrics & Operations Research at Maastricht University School of Business and Economics.

• 14 mrt

Experience Day Fiscal Economics

An “Experience Day at SBE” will allow you to get a real feel of what it’s like to study Fiscal Economics at Maastricht University School of Business and Economics.

• 14 mrt 10:00
    - 16:00

Experience Day Biomedical Sciences

Tijdens de Experience Day Biomedical Sciences ervaar je van dichtbij hoe het is om student Biomedical Sciences te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Abonneren op Agenda