•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   1530 apr

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   1530 apr

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   317 mei

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - mei

• 22 mei 17:00
    - 21:00
    Studievoorlichting

Sneak Preview Work, Health and Career (WHC)

During the Sneak Preview you experience what it is like to study WHC. You find out more about important topics within the master, the teaching philosophy and how to work together with other students in a tutorial group or during skills training. And there is the opportunity to have in-depth discussions with staff members and to ask current students any question you may have.

• 11 jun

FPN Experience Day [NL] 11-06-2019

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 11 jun

FPN Experience Day [NL] 11-06-2019

• 18 jun

UCM - Experience Day - Juni 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

Abonneren op Agenda