UCV - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

HFIM - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

GSCMC - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

UCM - Experience Day - September 2018

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University

• 3 okt

Experience Day | International Business

• 3 okt

Experience Day | Economics & Business Economics

• 5 nov

UCM - Experience Day - November 2018

• 17 nov 10:00

Master Open Dag 17 november 2018

Ervaar Universiteit Maastricht: kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten van Europa, verdiep je in de masteropleiding van jouw keuze en ontdek de stad Maastricht.

Abonneren op Agenda