• 24 aug 17:00
    - 20:00

FHML Introductie bachelor Geneeskunde / ITM - 2021

Tijdens de facultaire introductiedag leer je de faculteit en je medestudenten kennen.

• 23 aug

FHML Introductie Gezondheidswetenschappen 2021

• 25 aug

FHML Introductie Biomedical Sciences 2021

• 26 aug 09:00
    - 12:00

FHML Introductie European Public Health 2021

Tijdens de Facultaire Introductie leer je Faculteit FHML en je medestudenten kennen.

•   2627 aug

FHML master's introductie - 2021

During the Faculty Introduction, you will get to know the Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) and your fellow students.

Please note that the Faculty Introduction is mandatory for all students.

Abonneren op Agenda