•   3025 okt mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   3025 okt mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 25 nov 09:30
    - 16:30

Bachelor Open Dag 25 november 2017

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 25 november 2017 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht!

• 29 nov

Experience Day SBE - 29 November 2017

An “Experience Day at SBE” will allow you to get a real feel of what it’s like to study at Maastricht University School of Business and Economics.

• 6 dec

Verdiepingsdag Rechten - 6 december 2017

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 6 dec

Experience Day SBE - 6 December 2017

• 6 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Geneeskunde

Tijdens de Experience Day Geneeskunde ervaar je van dichtbij hoe het is om student Geneeskunde te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 6 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Gezondheidswetenschappen

Tijdens de Experience Day Gezondheidswetenschappen ervaar je van dichtbij hoe het is om student Gezondheidswetenschappen te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 8 dec

Verdiepingsdag European Studies 8 december 2017

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 8 dec

Verdiepingsdag Arts and Culture 8 december 2017

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Abonneren op Agenda