4 december 2018

Twee zilveren Reimagine Education Awards voor KE@Work

De resultaten zijn binnen! Na het nieuws over de nominatie van KE@work voor de prestigieuze Reimagine Education Awards, telde het ‘win-win-win’-initiatief er ook daadwerkelijk twee keer winst bij op.

Een aantrekkelijke manier om kennis te maken met de arbeidsmarkt

KE@Work komt uit de koker van professor Frank Thuijsman. “We wilden studenten een aantrekkelijke manier bieden om kennis te maken met de arbeidsmarkt, terwijl we ze tegelijkertijd blijven betrekken bij hun studie”, zei hij eerder.

Ook Ellen Narinx-Schrauwen en Mel Schickel, de voormalige en huidige coördinatoren van KE@Work, zijn betrokken bij het programma. Voor een award voor beste partnerschap is echter meer nodig dan alleen het Departement Data Science and Knowledge Engineering: felicitaties zijn ook op hun plek voor alle deelnemende bedrijven, DKE-studenten en -begeleiders die KE@Work tot een succes maken.

Vanaf hun tweede studiejaar werken getalenteerde en gemotiveerde bachelorstudenten van het Data Science and Knowledge Engineering-programma bij (internationale) bedrijven in de regio

Lees meer over KE@Work