8 november 2017
Succesvol Coachcafé 7 november

Alumni coaches helpen (recent) afgestudeerden met de volgende stap in hun (werkende) leven

Met 30 deelnemers, 11 nationaliteiten en 10 bijzonder gemotiveerde alumni coaches vond op 7 november een uitverkocht en levendig Coachcafé plaats.

Coachcafé 7 November

Alumni van de UM gaan tijdens het Coachcafé in gesprek met jonge alumni om hen te helpen bij een volgende stap in hun loopbaan. Met prikkelende vragen, inspireren en helpen de alumni coaches de deelnemers bij concreet maken van hun talent, vaardigheden en ambities. Hierdoor worden de deelnemers zich bewuster van wat zij nou echt kunnen én willen.

We kunnen wel zeggen dat dit initiatief, onderdeel van het project Employability,  een succesformule is die het Alumni Office biedt aan UM afgestudeerden.

Lees ook het Observant-verslag van de afgelopen editie van het Coachcafé.

Coachcafé Utrecht
Het Alumni Office faciliteert het alumni netwerk en draagt daarmee bij aan de professionele en sociale behoeften van de Maastrichtse alumni. Op 28 november organiseert het Alumni Office een Coachcafé voor jonge alumni in de regio Utrecht. Er zijn nog beperkt plaatsten beschikbaar.

Meer informatie over het Coachcafé is te vinden op onze website.
Ook meedoen als coach of als deelnemer? Neem dan contact op met alumni[at]maastrichtuniversity[dot]nl