• Nia Hidayat

Duurzame productie palmolie niet aantrekkelijk voor kleine boeren

28-09-2017

Duurzaamheidscertificering biedt nauwelijks financiële voordelen voor kleine boeren op palmolie-plantages in Indonesië.

• Liard Kranen

Master Sustainability Science and Policy alumnus Liard Kranen wint afval innovatie challenge!

07-06-2017

In februari heeft NVRD (Het grootste nationale afval management  bedrijf van Nederland), Maastricht en Maastricht University EDLAB een innovatie challenge gelanceerd om de problemen rond gedumpt afval op te lossen.

Dit artikel wordt alleen Engelstalig aangeboden

• ICIS and UNU-MERIT World Leading Institutes

Kwalificatie ‘World Leading’ voor UNU-MERIT en ICIS

03-04-2017

Een uitmuntende bijdrage aan de maatschappij – wereldwijd toonaangevend,’ oordeelt een onafhankelijke beoordelingscommissie over het werk dat in de periode 2010-2015 is uitgevoerd door de United Nations University – Maastricht Economic and Social Research Institute on Innovation and Technology (UNU-MERIT) en het International Centre for Integrated Assessment and Sustainable Development (ICIS) van de Universiteit Maastricht.

• ICIS Book

ICIS brengt nieuw boek uit

31-01-2017

ICIS heeft een nieuw book uitgebracht waarin een overzicht gegeven wordt van de diversiteit en meerwaarde van huidig en recent duurzaam onderzoek bij het instituut in 35 korte hoofdstukken. Hierin komt ook de onderzoeksagenda van ICIS aan bod.

• ICIS Nicole Rijkens-Klomp

ICIS-Researcher Nicole Rijkens-Klomp verdedigde haar proefschrift!

22-12-2016

Nicole Rijkens-Klomp verdedigde haar proefschrift: “Foresight for strategic policies; lessons from local practice”