•   131 sep aug

HFIM - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 12 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Gezondheidswetenschappen

Tijdens de Experience Day Gezondheidswetenschappen ervaar je van dichtbij hoe het is om student Gezondheidswetenschappen te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 12 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Geneeskunde

Tijdens de Experience Day Geneeskunde ervaar je van dichtbij hoe het is om student Geneeskunde te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 12 dec 12:00
    Promoties

Promotie Mw. Claire A.G.J. Huijnen, MSc.

“A Touching Connection; Robot mediated interventions for children with autism spectrum disorder”

• 12 dec 12:45

Promotie Mw. drs. Brena Carvalho Pinto de Melo

“Simulation Design Matters; Improving Obstetrics Training Outcomes”

• 12 dec 14:00

Promotie Mw. Henrietta Steinhart, MSc. - Joint doctoral degree KU Leuven-UM

“Same Same but Different; Psychological Interventions and how to Mind the Knowledge Practice Gap”

• 12 dec 16:30
    - 18:00
    Voorlichtingsactiviteit

Voorlichtingssessie master Arts-Klinisch Onderzoeker

Tijdens deze voorlichtingssessie bespreken we de inhoud van de master en de toelatingsprocedure. Er is ook ruimte voor voor vragen. De programmacoördinator en een aantal huidige studenten zijn aanwezig.

• 13 dec 12:00

Promotie Dhr. Thomas T. Poels, MSc

“Left Bundle Branch Block in Transcatheter Aortic Valve Implantation – Determinants of Development and Persistence”

• 13 dec 14:00