•   3025 okt mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   3025 okt mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 8 dec

Verdiepingsdag European Studies 8 december 2017

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 8 dec

Verdiepingsdag Arts and Culture 8 december 2017

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 9 mrt

Verdiepingsdag European Studies 9 maart 2018