• 1 dec

Experience Day Global Studies

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een Global Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep. Gedurende de hele dag wordt je begeleid door andere studenten. Zij beantwoorden met plezier al je vragen over studeren en het studentenleven.

• 2 dec 09:00

Verdiepingsdag Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn. Je neemt deel aan een onderwijsgroep, zo maak je alvast kennis met het onderwijssysteem en de studiestof. De hele dag word je begeleid door ouderejaars studenten.

• 5 feb 10:00
    - 16:00
    Studievoorlichting, Uitgelicht

Bachelor Open Dag 5 februari 2022

Tijdens de Bachelor Open Dag kun je écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht

• 19 mrt 09:30
    - 16:00

Master Open Dag op 19 maart 2022

We hopen je op onze campus te begroeten tijdens de volgende Master Open Dag en een goede indruk te geven van wat studeren aan de Universiteit Maastricht inhoudt.

Abonneren op Agenda