29 nov 19 dec
16:00 - 18:00

UnliMited-Students' Cosy Corner

We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat we deze week beginnen met onze wekelijkse bijeenkomst: UnliMited-Students' Cosy Corner. Vanaf woensdag 4 oktober 2023 ben je elke woensdag van 16:00 tot 18:00 uur van harte welkom bij Kaleido | Tapijn Z! Kom op elk moment langs om koffie of thee te drinken, te ontspannen, samen te studeren of een praatje te maken. Aanmelden is niet nodig.

Kom langs bij UnliMited-Students' Cosy Corner!

Wil je gezelschap tijdens het studeren of een kopje thee drinken in goed gezelschap? En wil je andere (PhD) studenten met een functiebeperking, chronische ziekte of neurodivergentie ontmoeten? 

Kom dan naar onze wekelijkse Cosy Corner op woensdag van 16.00-18.00 uur bij Kaleido! Dit is een ruimte om samen door te brengen - je kunt bij ons komen om te ontspannen, samen met anderen te studeren, een praatje te maken, je zorgen uiten of ervaringen delen. Of je nu liever een praatje maakt om energie op te doen of stil gezelschap wilt, deze ruimte is voor jou!

Je kunt op elk moment langskomen en aanmelden is niet nodig. Voor thee en koffie wordt gezorgd en iedereen die affiniteit heeft met de doelgroep is welkom!

Lees ook

Meer events