01 okt 01 jun

Circular Engineering | Meeloopdag

Benieuwd hoe het is om Circular Engineering te studeren? Kom dan naar de meeloopdag.

Samen met een huidige Circular Engineering- student woon je een college bij en neem je deel aan een onderwijsgroep. Je krijgt ook de kans om diepgaande gesprekken te voeren met docenten en andere studenten. En je krijgt een rondleiding door het gebouw en door de stad.

Met onze meeloopdag ontdek je of de bacheloropleiding Circular Engineering de juiste match voor jou is.

Klik, rechts, op de groene knop om u aan te melden voor dit evenement. Kies een datum die jou uitkomt tussen 1 oktober en 1 juni (niet in het weekend).

Review door Merel

Merel

“Het zien van de campus en het spreken met een huidige Circular Engineering-student, heeft mij enorm geholpen om meer inzicht te krijgen in de studie en het curriculum. Het was erg leuk om de sfeer op de universiteit te proeven, waardoor ik kon kijken of deze opleiding voldoet mijn interesses en passies. Ik kon alle vragen stellen die ik had en ik voelde dat ik daardoor een gedetailleerder en persoonlijker beeld kreeg van de studie en het studentenleven in Maastricht.

Door de meeloopdag kon ik echt ervaren wat de cursus inhoudt, wat voor mij veel waardevoller was dan alle online bronnen die de cursussen en het curriculum uitleggen."