Samenwerken met Nijmegen? Let’s Meet in the Middle!

Wil jij kennismaken met een collega van de Radboud Universiteit, om te kijken of jullie kunnen samenwerken of expertise uit kunnen wisselen? Helaas gaat de geplande 'Meet in the middle' meet-up in Venlo op 14 maart 2024 niet door. Maar we beraden ons op een vervolg.

Universiteit Maastricht en de Radboud Universiteit zijn hard op weg om de samenwerking verder te verkennen en uit te breiden. 

Misschien heb jij zelf al verbindingen gelegd en zit je middenin een samenwerkingsproject. Of je hebt  interesse in een eerste ontmoeting met een collega van de Radboud Universiteit. Dat doe je het beste op een open en inspirerende werkplek in een prettige omgeving. 

Meet in the Middle, op Brightlands Venlo

Laat zo’n plek nou precies in het midden liggen, op de route tussen Nijmegen en Maastricht: Brightlands Campus Greenport Venlo. Daar komen we op donderdagmiddag 14 maart 2024 bij elkaar tijdens de kick-off van ons gezamenlijke event: Meet in the Middle. 

Ontmoet collega’s uit Maastricht op deze bijzondere campus. Een middag waarop je ervaart hoe de kruisbestuiving tussen onze universiteiten wegen opent naar onontdekte bestemmingen. 

CampusVenlo_2

Op zoek naar een match?

Wil jij een collega ontmoeten binnen jouw vakgebied, maar weet je nog niet bij wie je moet aankloppen? Vul het interesseformulier in, dan zoeken wij de juiste match. Ook als je wel al weet wie je wilt ontmoeten: vul het formulier in, zodat we je een uitnodiging kunnen sturen. Dat doen we zodra we meer informatie hebben over de invulling van de middag.

Lees ook

Meer nieuws