Nabetaling stagevergoeding

Heb jij tussen 1 januari 2020 en 1 juli 2022 ervaring bij ons opgedaan als stagiair? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het zou zomaar kunnen dat je recht hebt op een leuke verrassing in de vorm van een nabetaling van je stagevergoeding. Dus, lees gauw verder!

Je herinnert je vast nog wel de 12 euro per dag als stagevergoeding? Deze hebben we in 2020 omhoog gebracht naar 15 euro per dag (ofwel 330 euro per maand). En vandaag de dag is dat inmiddels 18 euro per dag (ofwel 393 euro per maand)!

Aanvankelijk hebben we deze verhoging niet goed in onze administratie verwerkt. Toen we daar achter kwamen, hebben we meteen gezorgd dat alle stagiairs die op 1 juli 2022 bij ons stage liepen, het juiste bedrag kregen. Nu delen wel dit bericht ook graag met stagiairs wiens stageavontuur daarvoor (1 juli 2022) al was afgelopen.

Wil je weten of je recht hebt op een nabetaling van je stagevergoeding? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag om uit te zoeken of dat zo is. Stuur een e-mail naar hr-questions-bu@maastrichtuniversity.nl. Onze experts zullen kijken of je in aanmerking komt voor een nabetaling. En als dat het geval is, dan zorgen we ervoor dat deze nabetaling snel jouw kant op komt.

Lees ook

  • Het aantal jongvolwassenen in Zuid-Limburg blijft dalen. Daardoor wordt het tekort aan arbeidskrachten groter, wat ertoe zou kunnen leiden dat bedrijven de regio verlaten. De internationale studentenpopulatie van de UM kan soelaas bieden.

  • Onderzoekers wereldwijd brengen de genetische afstamming van de meerderheid van alle bloeiende plantengeslachten in kaart. Ook de Universiteit Maastricht draagt bij aan deze monsterklus die de stamboom van planten completer maakt dan ooit tevoren. Hun onderzoek staat deze week in het gerenommeerde...

  • Een internationaal onderzoeksconsortium, waaronder NUTRIM-onderzoeker Zlatan Mujagic en andere Maastrichtse onderzoekers, heeft onderzoek gedaan naar de effecten van stress op de darmen. Dit onderzoek heeft eindelijk ontrafeld hoe stress leidt tot verergering van inflammatoire darmziekten. Deze...