Diversity Dialogues

Diversity Dialogues is een podcastserie waarin de stemmen van verschillende leden van de UM gemeenschap aan het woord komen.

Het Diversity and Inclusivity Office wil een platform creëren waar gesprekken over 'D&I' onderwerpen gedeeld kunnen worden, zodat we van elkaar kunnen leren, nieuwe ideeën kunnen verkennen en onze perspectieven kunnen verbreden.

Er zijn verschillende miniseries te beluisteren. We wensen je veel plezier en moedigen je aan om contact op te nemen als je een podcast mini-serie idee hebt dat we kunnen helpen realiseren.

Podcast series: Maas Queer Talks

Aflevering #1
Samuli, een derde jaars bachelor student

Sophia, student-medewerker bij Universiteit Maastricht

Aflevering #2

In deze tweede aflevering van Maas-Queer Talks interviewt Juan Sophia, een bachelorstudent aan de Universiteit Maastricht, werkzaam voor UnliMited-Students. UnliMited is een studentennetwerk dat inclusiviteit en diversiteit op de universiteit promoot. Samen bespreken ze de ervaringen en perspectieven van een werkende student die als internationale queer persoon de universitaire paden bewandelt.

Deze serie wordt je aangeboden door het UM Pride LGBT(+) Network en is bedoeld om de ruimte te openen voor het voeren van impactvolle gesprekken over queerness. Stay tuned en slay some knowledge!

De meningen en opinies in deze podcast zijn louter persoonlijk en vertegenwoordigen niet de waarden van welke organisatie dan ook. Onthoud dat ieders ervaring anders en geldig is.

Vind ons op Instagram @um.pride en @diversityum

Noah, een promovendus bij Universiteit Maastricht

Aflevering #3

In deze derde aflevering van Maas-Queer Talks interviewt Sophia Noah, een promovendus die onderzoek doet naar de LGBTIQ+ archieven in Nederland. Samen bespreken ze de ervaringen en perspectieven van een academische professional die het terrein verkent van het integreren van werk in het leven als queer persoon.
Deze serie wordt je aangeboden door het UM Pride LGBT(+) Network en is bedoeld om de ruimte te openen voor het voeren van impactvolle gesprekken over queerness. Blijf op de hoogte!

De meningen en opinies in deze podcast zijn louter persoonlijk en vertegenwoordigen niet de waarden van welke organisatie dan ook. Onthoud dat ieders ervaring anders en geldig is.

De podcast is in het Engels

 Luister naar de podcast

 Luister naar de podcast op Spotify